Harmonelo Green

Neohodnotené

Ak sa chcete zaregistrovať kliknite tu, alebo nás kontaktujte                                                         

Pri registrácii máte 25% zľavu a pri kúpe 4 produktov máte 1 kus zdarma.

štandardná cena: 54 € –12 % 47 €
Dostupnosť: Skladom (2 ks)
Možnosti doručenia
Kód: 653
Harmonelo Green
Neohodnotené
green bez pozadi hi
Akcia
ZADARMO –12 %
Garancia dorucenia
Rýchle doručenie
a garancia nepoškodeného tovaru
Doprava zdarma
Doprava zdarma
pri objednávke nad 100€
Darček zdarma
Darček zdarma
Ku každej objednávke

Podrobný popis

Harmonelo GREEN - prírodné očistenie

Harmonelo GREEN je výnimočný tekutý doplnok stravy na podporu trávenia, organizmu, imunitného systému a detoxikácie nášho tela. Produkt je vyvinutý ako pestrý koktail vlákniny a nutrientov zo zelených superpotravín, medzi ktoré patrí napríklad chlorella, spirulina či zelený jačmeň. Dôležitou zložkou je aj zmes mikrobiálne aktivovaných ovocných a zeleninových štiav z 35 druhov ovocia a zeleniny s vysokým obsahom polyfenolov a flavonoidov. GREEN obsahuje tiež kombináciu koncentrovanej rozpustnej vlákniny z kukurice, vlákniny na báze fruktooligosacharidov a nerozpustnej pektínovej jablčnej a citrusovej vlákniny. Tento mix pôsobí silne prebioticky, je teda skvelou podporou pre priateľské črevné baktérie a náš črevný mikróbiom.

K čomu prispieva:

  • Celkové povzbudenie organizmu a normálnu funkciu imunitného systému
  • Očiste tela
  • Správne fungovanie tela a doplnenie vitamínov a minerálov
  • Antioxidant
  • Upokojenie zažívania a alkalizáciu organizmu
  • Podpora správnej peristaltiky čriev

Hlavné výhody:

  • Vysoká biologická dostupnosť
  • Obsahuje prírodný zdroj chlorofylu
  • 100% vegán
  • Bez sóje
  • 100% bez umelých farbív
  • Bez lepku
  • Bez laktózy
  • Nízky glykemický index
  • 100% bez umelých sladidiel

Zloženie:

Šťava zo zeleného jačmeňa 0,5 g, Chlorella sp. 0,1g, Spirulina sp. 0,1g, jablčná vláknina 0,2g, citrusová vláknina 0,2g, fermentované šťavy (jablko, mrkva, moruše, reďkovka, ananás, pomaranč, citrón, červená repa, slivka, maracuja/mučenka jedlá, melón vodný, kustovnica, grapefruit, hrozno, broskyňa, acerola, brusnica, jahoda, malina, čerešňa, arónia/čierny žeriav, čierne ríbezle, egreše, čučoriedka, hruška, granátové jablko, banán, papája, liči, paradajka, špargľa, jujuba/ , hloh a brokolica) 0,2g., zahusťovadlo, stévia (sladidlo), konzervanty, kyselina citrónová, aróma limetka, banán, mango, ananás. 

Dávkovanie:

  • 2× denne 20 ml; ideálne ráno a večer; je možné užívať čisté alebo v kombinácii s iným nápojom.
  • Nie je vhodné pre dojčiace a tehotné ženy a deti do 3 rokov.
  • Prípravok nie je určený ako náhrada pestrej stravy
  • Neužívajte v prípade precitlivenosti na niektorú zo zložiek.
  • Ukladajte mimo dosahu detí.
  • Neprekračujte odporúčané dávkovanie.
  • Pred použitím pretrepať. Sediment nie je na závadu.
  • Skladovanie:Skladujte v suchu a tme pri teplote 2–8°C. Po otvorení spotrebujte do 30 dní.

Chlorella
Zelenú mikroskopickú jednobunkovú riasu Chlorellu nájdeme v zhlukoch (aj jednotlivo) v sladkej i slanej vode. Chlorella má zo všetkých známych zelených rastlín najvyšší obsah chlorofylu. Chlorella obsahuje CGF, čo je Chlorella rastový faktor, ktorý má doslova omladzujúci účinok. Podieľa sa na očiste organizmu (odvádza ťažké kovy z tela), priaznivo pôsobí na správnu funkciu trávenia a normálnu činnosť pečene. Chlorella má vysoký obsah bielkovín, vitamínov, minerálov, aminokyselín, vlákniny a ďalších dôležitých látok. S obľubou sa používa ako superpotravina a pridáva sa do koktailov, smoothies a rôznych jedál a dezertov. Vysoká efektivita našej Chlorelly SP je daná špeciálnou formou úpravy, tzv. desintegráciou. Vďaka tomuto procesu sú narušené bunkové steny chlorelly – obsah týchto buniek je potom dobre stráviteľný, má vysokú biologickú dostupnosť a tým priaznivo pôsobí na ľudský organizmus. Vedeli ste, že človek bežne nie je schopný tráviť riasu, a tá bez procesu desintegrácie môže prejsť tráviacim traktom človeka bez účinku?


Spirulina
Spirulina je modrozelená sladkovodná sinica (cyanobaktérie) v tvare špirály, od tohto tvaru je odvodený aj jej názov. Patrí medzi evolučne veľmi staré organizmy, jej vek je odhadovaný na približne 3,5 miliardy rokov. Jej vplyv na nás, aj celú našu planétu je nepopierateľný - bola zodpovedná za uvoľňovanie kyslíka pri utváraní atmosféry Zeme. Ľudia ju používajú od nepamäti, užívali ju aj Aztékovia a je spomínaná dokonca v spisoch Krištofa Kolumba. Spirulínu charakterizuje špecifická intenzívna chuť. Za jej modrastou farbou stojí chlorofyl a fykocyanín. Zaujímavé sú aj jej nutričné ​​hodnoty. Spirulina je bohatá na živiny ako sú sacharidy, vitamíny, minerály a chlorofyl. Okrem toho patrí medzi potraviny, ktoré obsahujú najvyššie množstvo bielkovín z rastlinnej ríše. Obsahuje 18 z 22 aminokyselín, ktoré telo potrebuje. Využíva sa pri kontrole telesnej hmotnosti, ako antioxidant a prispieva k podporeniu prirodzenej obranyschopnosti a normálnej hladiny cukru v krvi.
 
Šťava zo zeleného jačmeňa
Šťava zo zeleného jačmeňa sa získava šetrným lisovaním výhonkov mladého jačmeňa (Hordeum vulgare). Šťava je bohatá na chlorofyl a antioxidanty (flavonoidy), kyselinu ferulovú a obsahuje kyselinu gama-aminomaslovú (GABA). Zelený jačmeň je dobrým zdrojom dôležitých minerálov a vitamínov. Šťava zo zeleného jačmeňa prispieva k celkovému povzbudeniu organizmu vďaka obsahu vitamínov a minerálnych látok. V Japonsku ľudia pijú nápoj zo zelených štiav "aojiru" (obsahuje aj mladý jačmeň). Tento zelený drink je široko konzumovaný na udržanie zdravia. U nás sa mladý jačmeň s obľubou používa ako prísada v rade smoothies. 

Jablčná vláknina

Jablčná vláknina (jablčný pektín) sa vyrába z jablčných šupiek, ktoré sa sušia a potom melú na jemný prášok. Ide o prírodný produkt bez akýchkoľvek ďalších aditív. Táto rozpustná vláknina nám pomáha udržovať črevo čisté a podporuje peristaltiku. Konzumácia jablčnej vlákniny navodzuje pocit sýtosti. 

Citrusová vláknina

Citrusová vláknina nám ponúka širokú škálu priaznivých efektov, najmä na naše zažívanie. Navyše je chutná a má úžasný prebiotický efekt. Je dobre znášaná a súčasne zvyšuje pocit sýtosti. Klinické štúdie poukazujú na jej fyziologické výhody: pomáha udržiavať pravidelnú črevnú peristaltiku. 

Mikrobiálne aktivované (fermentované) šťavy z ovocia a zeleniny

Ide o zmes mikrobiálne aktivovaných ovocných a zeleninových štiav z 35 druhov ovocia a zeleniny s vysokým obsahom polyfenolov a flavonoidov. Úžasný koktail prírodných látok, ktoré majú vďaka aktivácii riadenou niekoľkostupňovou fermentáciou (kvasením) vysokú biologickú dostupnosť a účinnosť. Čo si predstaviť pod riadeným kvasením? Šťavy sú postupne fermentované pôsobením laktobacilov a bifidobaktérií a sú silným zdrojom mikrovlákniny, ktorá pôsobí silne prebioticky.

Stévia sladká

pochádza z tropických a subtropických oblastiach Južnej a Strednej Ameriky. Hlavná sila stévie je ukrytá v jeho listoch a stonkách, ktoré obsahujú látku steviosid. Tá je 200-300-krát sladšia ako sacharóza a má zanedbateľný energetický obsah. Po stáročia bola a je stévia využívaná v prírodnej medicíne, a preto sme zvolili ako sladidlo práve steviol-glykozidy.